Velg nettstedsmalen du liker
  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Velværeblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Tankefullhet, alternativ medisin og livsstilsbloggere

    Beskrivelse:

    Reisen til balanse og ro er bare et klikk unna med denne fargerike, rene malen. Wix Blog er en engasjerende måte å dele nyheter, tips og ressurser med leserne dine, mens de innebygde abonnements- og kontaktskjemaene gjør det enkelt å utvide din følger- og fanbase. Hva venter du på? Klikk på «Rediger» og start reisen din i dag.

  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Sportsblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Podkastere, radiokringkastere og journalister

    Beskrivelse:

    Det å opprette en vellykket podkast handler om mer enn bare å trykke på «Record». Alt handler om detaljene, og denne templaten har alt du trenger for å komme i gang. Du kan enkelt administrere, markedsføre og dele episodene dine ved å rbuke Wix Podcast app, og holde abonnentene dine engasjert med interessante og informative innlegg i din Wix Blog. Trykk på «Rediger» for å opprette og styrke innholdsmerkevaren din i dag.

  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Treningsblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Treningsbloggere, personlige trenere og velværeeksperter

    Beskrivelse:

    En template som er like energisk og dynamisk som det du er. Øk antallet kunder og abonnenter med Wix Blog: Del treningsplaner, ernæringstips og ideer om sunn livsstil som inspirerer nybegynnertrenere og andre treningselskere. Er du klar for å komme i gang?

  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Sportsblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Ekstremsportfotograf, utendørsfotograf, undervannsfotografer

    Beskrivelse:

    La besøkende føle litt action ved å ta dem imot med et fabelaktig bildegalleri som automatisk viser dine forskjellige tøffe bilder. En enkel, balansert design gjør at bildene dine fremheves og meste parten av snakkingen blir gjort for deg, mens en estetisk asymmetri lokker leseren til å fortsette å bla og utforske siden din.

  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Personlig blogg
    Informasjon

    Bra for:

    Helsepersonell, velværebloggere og terapeuter

    Beskrivelse:

    Inspirer lysere dager fremover for deg og leserne dine med denne personlige bloggen. Denne vennlige, positive templaten er en flott måte å fronte din sak og se antall abonnenter vokse. Del intime historier om reisen din, råd og nyttige ressurser som vil gi leserne komforten de søker. Bare trykk på «Rediger» for å begynne – det er alt som skal til.

  • Nettsidemaler innen Idrett og velvære - Matblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, livsstil-coacher, helseentusiaster og profesjonelle

    Beskrivelse:

    Denne livlige templaten er perfekt for livsstilbloggere, klar til å motivere og inspirere. Det glidende galleriet og boksoppsettet gir designen et profesjonelt inntrykk, mens de klare fargene og lekende illustrasjonene gjør at siden ser vennlig ut. Begynn å redigere, så kan du spore veien til suksess.