Velg nettstedsmalen du liker
  • Nettsidemaler innen Blogg - Reiseblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Reisende, bloggere, profesjonelle, ryggsekkturister og hobbyister.

    Beskrivelse:

    En stilig men samtidig enkel blogg-template for reisende i fargen. Dokumenter hvert steg av reisen med tekst, bilder og video. Denne templaten er lett å tilpasse og oppdatere, slik at du kan dele opplevelsene dine etter hvert som de utspiller seg.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Moteblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Motebloggere, motestylister, motedesignere, moteforhandlere

    Beskrivelse:

    Sett din stilstandard høyest mulig med denne fabelaktige mote-templaten som passer enhver ekte fashionista. Med store, stilige bilder som sentrum for nettstedet ditt, vil ditt utseende fremheves på denne klare og rene bakgrunnen. Legg til bildene dine til lysbildegalleriet slik at besøkende enkelt kan se alle dine fantastiske utseender. Bare klikk på Rediger for å begynne å lage din egen fashionistablogg nå.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Gjør-det-selv-blogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, gjør-det-selv-entusiaster, profesjonelle og hobbybyggere

    Beskrivelse:

    Denne vakre templaten, skreddersydd for gjør-det-selv-entusiaster, er lett å gjøre personlig og holde oppdatert. Del dine egne håndarbeid-inspirasjoner med tekst, bilde og video. Gi bloggen din egen stil og skreddersy fargesammensetningen. Begynn å redigere nå, og se hvordan du får flere og flere følgere.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Matblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, livsstil-coacher, helseentusiaster og profesjonelle

    Beskrivelse:

    Denne livlige templaten er perfekt for livsstilbloggere, klar til å motivere og inspirere. Det glidende galleriet og boksoppsettet gir designen et profesjonelt inntrykk, mens de klare fargene og lekende illustrasjonene gjør at siden ser vennlig ut. Begynn å redigere, så kan du spore veien til suksess.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Moteblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, motedesignere og profesjonelle

    Beskrivelse:

    Denne templaten er skreddersydd for motebloggere og bruker ren, hvit bakgrunn og stilige skrifttyper, slik at det skapes et redaksjonelt inntrykk. Lag innlegg med video, tekst og bilder og del skjønnhetsinspirasjon, catwalkkommentarer og ønskelister. Skreddersy oppsettet og fargesammensetningen slik at den passer til din stilsans!

  • Nettsidemaler innen Blogg - Kunstblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, kunst, kultur, forfattere og kritikere

    Beskrivelse:

    Boksoppsettet og den minimale designen gir denne templaten et rent og moderne uttrykk. Bare last opp bilder, tekst og videoer, så kan du lage dine egne blogginnlegg. Begynn å redigere og gjør deg bemerket i kunst- og kulturarenaen.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Markedsføringsblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Reklamefolk, bloggere, hobbyister

    Beskrivelse:

    En attraktiv og iøynefallende template for en blogg-hjemmeside som passer perfekt for alle som har et øye for reklame. Det unike fargegalleriet og det murverkmønstrede bloggoppsettet er godt egnet til å få oppmerksomhet fra de besøkende. Bruk det praktfulle fotomontasjegalleriet på "inspirasjonssiden" til å dele de største påvirkningene med følgerne dine. Begynn å redigere nå, og lag en minneverdig og stilig reklameblogg i dag!

  • Nettsidemaler innen Blogg - Bedriftblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, profesjonelle og analytikere

    Beskrivelse:

    Lag en imponerende blogg med denne stilige men profesjonelle bloggtemplaten Den attraktive designen har en profesjonell touch som lar deg dele innovative ideer, råd, meninger og kommentarer på en smart og profesjonell måte. Bruk "Om oss"-siden for å vise frem ekspertise og tiltrekke deg mange kunder. Bare klikk på det første blogginnlegget, så vil du se at bloggen din stiger i popularitet.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Moteblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Mote, trend og stilblogger

    Beskrivelse:

    En blogg-template for alle mote-divaer der ute! Del din innsikt innenfor mote med denne elegante, moderne og dynamisk templaten. Med Wix Blog, har det aldri vært enklere å lage dine egne kategorier og dele alle dine fengende og engasjerende innlegg. Begynn å redigere nå, og skap en vakker og attraktiv blogg.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Moteblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, motedesignere og mote-entusiaster

    Beskrivelse:

    A beautiful template for street fashion enthusiasts who want to blog about the latest fashion news and trends. With an easy-to-use blogging platform and a clean design, it has never been easier for bloggers to share street outfits and fashion inspiration with their followers. Click now and begin editing and personalizing your own fashion blog today!

  • Nettsidemaler innen Blogg - Matblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Kokker, matbloggere og restauranter

    Beskrivelse:

    Hei der foodies! Dette er den perfekte templaten for alle matelskere. Med flotte innbydende bilder av kulinariske retter, vil besøkende ikke være i stand til å ta øynene bort fra ditt nettsted. Det flotte designet til denne templaten er som en fest for besøkendes øyne, og vil gi dem vann i munnen. Klikk nå for å begynne å lage din egen fantastiske matblogg.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Bedriftblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Forretningsrådgiver, livsveileder, karriererådgiver, personlig blogg, minimal blogg, enkel blogg

    Beskrivelse:

    Skarp. Enkel. Inviterende. Presenter dine beste råd høyt og tydelig med denne enkle og overbevisende templaten. Innholdet er nøkkelen, og det er derfor det er omtalt i sentrum av skjermen, som lokker besøkende til å lese mer uten å overvelde dem. Klikk rediger og begynn å dele din kunnskap i en blogg som er like profesjonell som deg.