Velg nettstedsmalen du liker
  • Nettsidemaler innen Blogg - Markedsføringsblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Blogger, rådspalter og forretningsfolk

    Beskrivelse:

    Du har tonnevis med kunnskap og erfaring, nå er det på tide å dele det med verden. Bygg et nettsamfunn og utvide fanbasen din med en svært synlig abonnentseksjon som gjør det enkelt for besøkende på siden å holde seg oppdatert med de siste Wix-blogginnleggene dine. Enten du deler strategier, skriver om de siste trendene eller gir råd, er dette templatet det perfekte utgangspunktet for deg.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Reiseblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Reiseblogger, lidenskapelige prosjekter og personlige sider

    Beskrivelse:

    Du er i ferd med å begi deg ut på ditt livs eventyr, og dette templatet er perfekt for samlingen av minnesmerker og minner. Enten du holder en blogg eller lager en bildesamling på Instagram, kan du enkelt tilpasse siden til dine behov. Ikke glem å legge til detaljer om deg selv og arbeidstilgjengeligheten din før du går live!

  • Nettsidemaler innen Blogg - Hobbyblogg og -forum
    Informasjon

    Bra for:

    Fiske- og friluftslividrettforum og natur blogger

    Beskrivelse:

    Spre din lidenskap for fiske og friluftsliv med denne superkule forumtemplaten. Lag et morsomt og engasjerende sted hvor du og ditt fellesskap kan delta og dele detaljer om favorittfiskestedene dine, bilder av imponerende fangster, omtaler om utstyr og tips.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Matblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, fotografer, kokker, livsstilbloggere, restauranter, kafeer.

    Beskrivelse:

    Denne smakfulle og enkle matblogg-templaten er den perfekte bloggerstilen for kokker, matkritikere, matbloggere, kokebøker og livsstilbloggere. Med et rent, minimalt utseende og enkel bloggeplattform, settes dine bilder og innhold i sentrum.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Velværeblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Tankefullhet, alternativ medisin og livsstilsbloggere

    Beskrivelse:

    Reisen til balanse og ro er bare et klikk unna med denne fargerike, rene malen. Wix Blog er en engasjerende måte å dele nyheter, tips og ressurser med leserne dine, mens de innebygde abonnements- og kontaktskjemaene gjør det enkelt å utvide din følger- og fanbase. Hva venter du på? Klikk på «Rediger» og start reisen din i dag.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Filmblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, filmkritikere og kjendisfans

    Beskrivelse:

    Film, TV, Serier, Se, Show, Sitcom, Episode, Student, Trendsetter, Innflytelse, Personlighet, Stemme, Blogger, kjendis, video, fan, kritiker, anmeldelse

  • Nettsidemaler innen Blogg - Religiøs blogg og podcast
    Informasjon

    Bra for:

    Religiøse organisasjoner, bloggere og trosbaserte organisasjoner

    Beskrivelse:

    Inspirer nettsamfunnet ditt med dette lyse og beroligende templatdesignet. Start med å dele historien din og vise frem ideene dine med en Wix-blogg. Gi følgerne dine ekstra inspirasjon ved å starte din egen Wix Podcast. Trykk på Rediger for å starte!

  • Nettsidemaler innen Blogg - Bedriftblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, fagfolk, konsulenter og analytikere

    Beskrivelse:

    Lag en imponerende blogg med denne stilige bloggen for bedrifter. Med attraktiv design og parallax scrolling som gir en profesjonell følelse, kan du formidle nye ideer, råd og meninger på en smart måte. Bruk 'Om'-siden til å lage bedriftlinker og bygge nettverk med potensielle kunder. Klikk nå for å begynne å redigere og nyt en hjemmeside du er stolt av.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Matblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Juleblogger, matblogger og oppskriftssamlinger på nettet

    Beskrivelse:

    Inspirer matelskerne som følger deg og overfør julegleden med et vakkert nettsted full av dekadente oppskrifter å prøve. Wix Blog gjør det enkelt å skape og organisere innlegg under tema. Med en seksjon for dine nyeste blogginnlegg og en flott Instagram-strøm, finner dine besøkende alltid noe nytt og engasjerende.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Kreativ CV
    Informasjon

    Bra for:

    Digitale eksperter, forfattere og aktivister

    Beskrivelse:

    Send en melding med denne modige og engasjerende CV-designen. Det unike oppsettet gir god plass til teksten din og det visuelle, og kan enkelt tilpasses, så det passer dine spesifikke behov. Bare trykk på «Rediger» for å gjøre den din egen.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Nyhetsblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, journalister og profesjonelle forfattere

    Beskrivelse:

    I dagens travle og internasjonale samfunn, rapporteres nyheter og aktuelle hendelser på et øyeblikk. Denne pålitelige og organiserte blogg-templaten er nøyaktig det du trenger for å holde teten med siste nytt og holde publikummet ditt informert om det som betyr noe. Klikk på «Rediger» og del kvalitetsinnholdet ditt med resten av verden.

  • Nettsidemaler innen Blogg - Moteblogg
    Informasjon

    Bra for:

    Influensere, bloggere og vloggere

    Beskrivelse:

    Følgerne dine ser opp til deg som en nær venn, så hvorfor ikke opprette en nettside som gir dem et perfekt innblikk i livet ditt? Legg til artikler om de siste trendene ved å bruke Wix-bloggen, del bilder ved hjelp av det innebygde galleriet, og markedsfør partnerskapene dine ved å bruke Wix Stores. Klar til å se abonnentene dine vokse? Trykk på Rediger for å komme i gang.